Assemblea General Extraordinària de l’Associació

Se votó la incorporación a la Federació Catalana d’Associacions d’Amics del Camí de Sant Jaume de Catalunya

El passat 20 de gener, al voltant de les 12.30, al Poblenou del Delta, tingué lloc l’Assemblea General Extraordinària de la nostra associació “Amics del Camí de Sant Jaume de l’Ebre del Montsià” per demanar al socis i sòcies, tal com s’establix als estatuts de l’associació, si entràvem a formar part de la Federació Catalana d’Associacions d’Amics del Camí de Sant Jaume de Catalunya.

L’acte s’inicià amb la intervenció del president de la nostra junta, Manel España, que agraí la presència a tots els assistents i, d’una manera especial, als convidats Francesc Suárez, coordinador de les Associacions d’Amics del Camí de Sant Jaume de Catalunya i Jordi Font, president de la Federació Catalana.

Tot seguit explicà les funcions que havia desenvolupat la Coordinadora de Catalunya fins la seua dissolució el passat mes de novembre de 2023 i com a partir d’ara la Federació Catalana serà l’entitat jurídica que representarà, a Catalunya, les associacions que s’hi vagen adherint.

Per parlar de les finalitats de la Federació Catalana, així com també de les raons per formar-ne part intervingué Francesc Suárez. Jordi Font insistí en la seua intervenció en la força de la unitat.

Tot seguit s’inicià la participació dels socis i sòcies per exposar punts de vista, aclariments i suggeriments sobre el tema en qüestió.

A continuació s’efectuà la votació amb el resultat de 50 vots a favor de la incorporació de la nostra associació a la Federació Catalana, 0 vots en contra i 2 abstencions.

Per últim, el president informà els presents que la nostra associació serà l’amfitriona de la propera Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana que tindrà lloc a Amposta el proper 24 de febrer amb uns sessió de treball amb els representants de les diferents associacions que en formen part i que s’allargarà fins al dia 25 en una jornada de turisme pel territori per als participants i acompanyants.

La nostra associació comença ara una nova etapa en què com a membre de la Federació Catalana vetllarà amb les altres associacions per enfortir la Federació i ser l’interlocutor davant de les administracions i altres entitats o institucions en el tema dels Camins de Sant Jaume i llocs d’acollida dels pelegrins.