Camino Santiago 2022

Els passats dies, de l’ 1 al 10 d’abril de 2022, un grup de 35 membres de l’Associació del Camí de Sant Jaume de l’Ebre del Montsià, de diferents poblacions de les Terres de L’Ebre: Les Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Deltebre, Santa Bàrbara, Roquetes, Tortosa, Batea, Valls, El Perelló i Amposta, vam fer un pelegrinatge a Santiago de Compostela, caminant des de O Cebreiro a Santiago de Compostela un total de 153 km.

Ens va acompanyar molt el temps ja que només ens va ploure, un poc, l’últim dia. A l’hora de començar a caminar feia fred ja que sortíem en -4ºC o -5ºC de temperatura, si bé al poc rato de caminar entràvem en calor i teníem d’anar traient-nos capes de roba.

L’experiència va ser fabulosa, amistat i molt bon ambient, com sempre en aquests pelegrinatges tot i que no vam poder abraçar al Santo, per les restriccions de la pandèmia, però amb la satisfacció d’haver assolit la meta desitjada.