Reconeixement de l’Ajuntament d’Amposta a la tasca de Teri Panisello

Per la seva feina com a president de l’Associació Amics del Camí de Sant Jaume de l’Ebre del Montsià

El passat dissabte 1 d’abril, al voltant de les 17 h de la tarda, se celebrà l’acte de reconeixement de l’Ajuntament d’Amposta a la tasca de Teri Panisello com a president dels Amics del Camí de Sant Jaume de l’Ebre del Montsià, davant de l’alberg de l’Associació a Amposta.

Al voltant de 50 persones, familiars, membres de l’Associació, amics i companys, varen escoltar, en primer lloc, les paraules de l’expresident de l’Associació, Cebrià Forcada, que remarcà les virtuts de l’Associació tant com a model d’associació com l’exemplaritat quant a l’acollida de les persones. Parlà de Teri i destacà, sobretot, el seu anhel per aconseguir un alberg de pelegrins per a la ciutat d’Amposta. Els seus esforços han valgut per fer-lo realitat.

A continuació l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, agraí la tasca de l’Associació pel seu desig de fer conèixer el Camí de Sant Jaume i, sobretot, destacà l’actitud i tenacitat de Teri com a president de l’entitat. Assenyalà que aquell acte era gairebé com una obligació per a l’Ajuntament per homenatjar una persona que ha anat més enllà com a ciutadà, que s’ha implicat en una tasca en benefici de la comunitat.

Reyes Sabaté, en nom de la família, mostrà el seu agraïment a l’Ajuntament d’Amposta i també a tots els que l’acompanyaven en un acte tan significatiu per a l’Associació; tot seguit procedí a destapar la placa commemorativa.