Final de Temporada a la Vall de Boí

El cap de setmana del 17 i 18 de juny un grup de 72 socis i sòcies de l’associació mos vam traslladar a la Vall de Boí per tancar, com ja és tradicional, la temporada de sortides.

Van ser dos dies molt intensos, en els quals dissabte vam poder visitar el romànic de la vall, Patrimoni de la Humanitat, destacant el mapping de Sant Climent de Taüll, i diumenge fer unes excursions per el Parc Nacional d’Aigüestortes.

Les excursions del diumenge es van dividir en tres grups amb tres nivells diferents, del més fàcil al més exigent, donant possibilitat a tothom de poder fer la seua caminada per un dels espais naturals més bonics que tenim a Catalunya.

Durant tot el cap de setmana vam estar acompanyats i guiats per Roger Gras, a més de Toni, Maria i Roger, guies acreditats del Parc Nacional, que ens van donar a conèixer una mica més aquell entorn tant magnífic.

+ fotos i vídeos: https://photos.google.com/album