Participació en la Setmana Europea de la Mobilitat

Una any més l’Associació ha col·laborat en la Caminada popular de la Setmana Europea de la Mobilitat organitzada per l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta caminada, que es va haver d’ajornar dies enrere per la meteorologia, ha fet el recorregut d’uns deu quilòmetres sortint de davant del Mercat d’Amposta fins a la barraca de pedra seca de l’Ametller, una cabana de grans dimensions considerada la més gran de les d’una sola nau de la demarcació de Tarragona i que forma part del patrimoni històric, artístic i arquitectònic d’Amposta.

En arribar-hi a la cabana i abans d’iniciar la tornada els membres de Protecció Civil, que han acompanyat als participants en tot el recorregut ajudant a creuar les carreteres, han repartit entrepans i aigua que han estat molt ben rebuts pels caminants.

+ Fotos: https://photos.app.goo.gl